Επιστροφές - Αποζημιώσεις

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο κατόπιν ενημερώσεως του διαχειριστή του www.berenice.gr τηλεφωνικά στο 6986 39 29 60 ή μέσω email στο info@berenice.gr και εντός 15 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία αγοράς. Τυχόν προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση, σφραγισμένα, χωρίς να είναι σκισμένα τα αυτοκόλλητά τους, ή χτυπημένα, η γδαρμένα και να μην έχουν χρησιμοποιηθεί. Κατά την επιστροφή τους φροντίστε να είναι σωστά συσκευασμένα ώστε να αποφευχθούν τυχόν ζημιές κατά την μεταφορά. Σε περίπτωση ανοιγμένου ή καθ’ οποιονδήποτε τρόπο κατεστραμμένου προϊόντος δεν θα είναι δυνατή η αποζημίωση. Τα έξοδα αποστολής επιστροφών βαρύνουν τον πελάτη.

Παρακαλείστε να συμπληρώνετε προσεκτικά την φόρμα εισαγωγής των στοιχείων σας και να αναγράψετε πλήρως και σωστά τη διεύθυνσή σας και το τηλέφωνο επικοινωνίας σας. Σε αντίθετη περίπτωση αν η παραγγελία δεν φτάσει στα χέρια σας λόγω λάθους σας κατά την συμπλήρωση των στοιχείων σας δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη.

Η αποζημίωση γίνεται μόνο με αγορά προϊόντος ίσης ή μεγαλύτερης αξίας και συμψηφισμό της διαφοράς και μόνο εφόσον έχουμε παραλάβει το προϊόν επιστροφής σε άριστη κατάσταση.

Σε περίπτωση απώλειας ή καταστροφής της παραγγελίας δίχως υπαιτιότητα του πελάτη τα προϊόντα προς αποζημίωση θα αποστέλλονται με δωρεάν τα έξοδα αποστολής.

Σχόλια

Δεν βρέθηκαν σχόλια

Γράψτε κριτική για το προϊόν