Προσοχή! Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το e-shop της Βερενίκης χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας σημαίνει ότι αποδέχεστε να λαμβάνετε cookies από τον ιστότοπο αυτό. OK

Τρόποι Πληρωμής

Το berenice.gr διαθέτει τους εξής τρόπους πληρωμής: κατάθεση σε λογαριασμό, πληρωμή με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, πληρωμή με paypal και αντικαταβολή.

Για εξώφληση με τραπεζική κατάθεση διατηρούμε λογαριασμό στην Εθνική Τράπεζα και την Τράπεζα Πειραιώς. Η παραγγελία θα είναι έτοιμη προς αποστολή αφού διαπιστωθεί η τραπεζική κατάθεση για το σύνολο του ποσού (παραγγελία και μεταφορικά). Για την επίσπευση των διαδικασιών παρακαλώ ενημερώστε μας στο info@berenice.gr μόλις πραγματοποιήσετε την κατάθεση.

Για αγορές με αντικαταβολή επιβαρύνεστε επιπλέον με 2.00€ στα έξοδα αποστολής για Ελλάδα και Κύπρο. Σε αυτή την περίπτωση η παραγγελία αποστέλλεται σύμφωνα με τις προϋποθέσεις της παραγράφου «ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» και η εξώφλησή της γίνεται κατά την παραλαβή στον υπάλληλο courier που θα σας την παραδώσει.

Κατά τις πληρωμές με paypal ή χρεωστική/πιστωτική κάρτα μεταφέρεστε σε ασφαλές ηλεκτρονικό περιβάλλον της paypal ή της Τράπεζας Πειραιώς αντίστοιχα.

Για αγορές με paypal επιβαρύνεστε με επιπλέον 1€ επί του συνολικού ποσού.